| Marco Reus | |
|
+19Cone BvB AndreasCaxBVB MilanBvB09 Osha ALDIN09 Gundogan Becej City BVB fan LU ДанилоБВБ SrkiBVB BvB Macedonia simovic nik bloodyczech aubame schwartz-gelb phantom AleN28 Marko smopiBVB Josyp 23 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Cone BvB
Broj poruka : 2600 Points : 6807 Reputation : 27 Datum upisa : 08.07.2013 Godina : 30 Lokacija : Nova Pazova
| Naslov: Re: Marco Reus Sub 12 Jul 2014 - 8:45 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Ima i u stranim medijima,e sad pitanje je koliko je to tacno... Iskreno u poslednje vreme kontam da je Rojs zeljan neke slave sa nekim drugim "vecim" klubovima,i neverujem da ce se on zadrzati jos "dugo dugo" kod nas. Kad su u pitanju United i Barca oni su se za tu poziciju pa skoro i obezbedili (Di Maria u United verovatno i Suarez u Barcu a to je vec gotova stvar) Tako da Mare ne budi lud nego ostani u najboljem klubu za sebe. Ako ne potpise taj novi ugovor do zimskog prelaznog roka,znajte da on odlazi na leto 2015 za veoma veoma smesnu cifru... | |
|
| |
Osha
Broj poruka : 4331 Points : 8521 Reputation : 32 Datum upisa : 29.07.2013 Godina : 34 Lokacija : Doboj
| Naslov: Re: Marco Reus Sub 12 Jul 2014 - 10:39 | |
| Ma neka daju 80 mil. i neka ga vode. Kupiti Wernera i biti u plusu za nekih 60 mil. eura. | |
|
| |
Strahinja Admin
Broj poruka : 5177 Points : 9865 Reputation : 23 Datum upisa : 28.04.2013 Godina : 37 Lokacija : Sombor
| Naslov: Re: Marco Reus Ned 13 Jul 2014 - 19:53 | |
| nerazumem zasto majku njegovu sta nevalja u bvbu | |
|
| |
BVB fan LU
Broj poruka : 2548 Points : 6960 Reputation : 23 Datum upisa : 28.04.2013
| Naslov: Re: Marco Reus Pon 14 Jul 2014 - 14:05 | |
| Pare Strašni... ništa drugo nego pare. Sve su pare, jebeš ljubav, prvi klub, ma sve... koga sve to briga kad mu neko drugi nudi pare??? I, nema veze što je već obezbedio i pet kolena unapred da niko ništa ne radi, uvek je malo!!! A oni su sve alaviji i alaviji! Zato, pazite kako će sledeće leto da iskoristi klauzulu i ode, još ako ode u Mančester ili Barsu, pa to je još i super... opet se radi o velikim klubovima ali ako ode u PSG, City, Monako i sl arapsko-ruska govna, e tad će da pokaže pravo lice.
Nadam se da grešim ali, svi su isti i tu nema priče! Otićiće za 35 miliona a, realno i da nema klauzulu naša nesposobna uprava ne bi mogla da izvuče više. I kažu mi uvek ljudi, što bre kukaš večito na upravu kad su sve to uradili, sve je to ok al su nesposobni do 1000 da procene koliko ko vredi! Pa daju 5 miliona za Šibera a Rojsa prodaju za 35! Žalosno... | |
|
| |
Becej City
Broj poruka : 2620 Points : 6759 Reputation : 13 Datum upisa : 29.07.2013 Godina : 28 Lokacija : Bečej,naravno...
| Naslov: Re: Marco Reus Pon 14 Jul 2014 - 17:48 | |
| Moram priznati da ste mi ulili ozbiljnu sumnju u Marka... Ali ako je to realnost,onda jbg... | |
|
| |
AndreasCaxBVB
Broj poruka : 9821 Points : 14347 Reputation : 51 Datum upisa : 29.04.2013 Godina : 43 Lokacija : PM
| Naslov: Re: Marco Reus Pon 14 Jul 2014 - 18:30 | |
| Ma sve smrdi da ce Marco jos malo pa iz BVB-a...
Kako god okrenes imam osecaj da je djaba i da potpisemo i sa seicima i tajkunima i bogzna kakvim mafijaskim protuvama i da imamo milijarde na racunu da je to sve djaba da zadrzimo dobar kadar i eventualno dovedemo neke zvezde. | |
|
| |
Strahinja Admin
Broj poruka : 5177 Points : 9865 Reputation : 23 Datum upisa : 28.04.2013 Godina : 37 Lokacija : Sombor
| Naslov: Re: Marco Reus Pon 14 Jul 2014 - 19:03 | |
| ja se neplasim za nove zvezde to cemo mi naci to nije problem, ali je bitno sacuvati kostur ekipe. | |
|
| |
aubame
Broj poruka : 1251 Points : 5276 Reputation : 5 Datum upisa : 16.11.2013 Lokacija : zlaTu
| Naslov: Re: Marco Reus Pon 14 Jul 2014 - 20:21 | |
| I meni sve više smrdi da ce otici iz dana u dan čitam kako se sve više klubova interesuje za njega pa cak i Liverpool. Poserem ja to njegovo "Echte Liebe" ako nas sad napusti. | |
|
| |
BVB fan LU
| Naslov: Re: Marco Reus Uto 29 Jul 2014 - 11:00 | |
| | |
|
| |
BVB fan LU
| Naslov: Re: Marco Reus Uto 29 Jul 2014 - 11:03 | |
| Na zapadu ništa novo. Reus odbio novi ugovor a bild jedva dočekao da to objavi. Stvar je već više nego jasna, ako budu hteli, bauern može da ga vodi u januaru za 35 miliona eura a naša uprava tu ne može baš ništa. Jadno do milion, ali neka, nek ode i on u bauern, ne umem da mrzim al stvarno ne znam onda koji je ovo osećaj prema njima! Gade mi se! | |
|
| |
BVB fan LU
| Naslov: Re: Marco Reus Uto 29 Jul 2014 - 11:06 | |
| I naravno, nije to ništa zvanično još uvek ali, daleko od toga da je gotova stvar. Možda on ipak i produži ugovor na kraju, ali muka mi je više odlaganja i nećkanja, bojim se još jednog istog scenarija...
Neka ide bilo gde, bilo gde samo ne u bauern | |
|
| |
aubame
Broj poruka : 1251 Points : 5276 Reputation : 5 Datum upisa : 16.11.2013 Lokacija : zlaTu
| Naslov: Re: Marco Reus Uto 29 Jul 2014 - 14:14 | |
| Ma sirok ti put jarane .. Nemoj mislit da ce nego balit i plakat za tobom idi ako ti se ide, nece ti niko oprostit , al idi a mi imamo Kloppa i zamjenu cemo nac. Ako voli klub i grad produzit ce ugovor i ostat. | |
|
| |
Cone BvB
Broj poruka : 2600 Points : 6807 Reputation : 27 Datum upisa : 08.07.2013 Godina : 30 Lokacija : Nova Pazova
| Naslov: Re: Marco Reus Uto 29 Jul 2014 - 17:24 | |
| Nema tu sta vise da se diskutuje,imamo "World-class" igraca na jos godinu dana,a sledece ce vec negde otici. Nek ispadne covek i odbije bajern | |
|
| |
Cone BvB
| Naslov: Re: Marco Reus Uto 29 Jul 2014 - 17:55 | |
| E sad ljudi ovako...
Šok u Dortmundu: Rojs neće novi ugovor, odlazi ovoga leta
Privrženost dresu Borusije iz Dortmunda postaje misaona imenica za sve navijače ovog kluba kada pogledaju odnos fudbalera tog tima prema grbu "milionera". Igrači poput Maria Gecea, Roberta Levandovskog, a sada i Marka Rojsa, jednostavno ne žele da se zadrže previše u klubu sa "Vestfalena".
Poslednji od nabrojanih je šokirao sve kada je u ponedeljak odbio da potpiše novi ugovor sa "milionerima". Pošto njegov trenutni ugovor ističe u junu 2015. godine, jasno je da čelnicima Borusije ostaje samo da ga prodaju do kraja avgusta, ili eventualno u zimskom prelaznom roku, kada će mu cena biti znatno manja.
Kako spekuliše nemačka štampa, Rojsa žele Bajern, Mančester junajted i Barselona, a to su i glavni razlozi što nije želeo da produži saradnju sa četom Jirgena Klopa.
I...
Ovoga su se u Dortmundu najviše plašili - Rojs odbio novi ugovor, Bajern u januaru može da ga vodi za 35.000.000!
Da li se to sprema novo čerupanje Borusije?
Ono čega su najviše pribojavali u Dortmundu izgleda da se dogodilo - Marko Rojs odbio je da produži ugovor sa Milionerima, tvrdi nemački Bild! Samo nekoliko dana nakon što je Jirgen Klop izjavio kako nema šanse da Rojs i Humels napustiti Borusiju ovog leta, najtiražniji list u Evropi uzburkao je javnost u Nemačkoj.
"Nema čak ni nagoveštaja da bilo koji od njih dvojice želi da nas napusti", rekao je istom prilikom trener Dortmunda, ali očigledno da se u međuvremenu dosta toga promenilo, pa sada Milionere čeka nova bitka u nastojanjima da pokuša da zadrži svog ponajboljeg fudbalera.
Da podsetimo, Borusija je u potrazi za potencijalnim investitorima, spremna da je da proda pet odsto vlasništva kluba kako bi popravila finansijsku situaciju i ušla ravnopravnije u utakmice sa domaćim i evropskim bogatašima, ali očigledno da najveće zvezde ekipe baš i nemaju strpljenja.
Inače, Marko Rojs ima ugovor sa Dortmundom do 2017, ali u njegovom ugovoru postoji otkupna klauzula od 2015. godine (što znači počevši od idućeg januara) po kojoj svaki klub koji ponudi 35.000.000 evra može da ga vodi, iako mu je tržišna vrednost dostiže cifru od oko 50.000.000.
Bild navodi i da je Bajern favorit u trci za sjajnim napadačem, ali da će ozbiljno u trku uključuju i Mančester Junajted, odnosno Barselona.
| |
|
| |
AndreasCaxBVB
Broj poruka : 9821 Points : 14347 Reputation : 51 Datum upisa : 29.04.2013 Godina : 43 Lokacija : PM
| Naslov: Re: Marco Reus Uto 29 Jul 2014 - 17:57 | |
| Zaista ako ode u bauern onda.....
Covek koji je rodjen u Dortmundu i koji itekako zna sta BVB znaci Dortmundu i covek koji itekako zna kako su navijaci prezivljavali prelazak pizde u bauern pa da se i pored svega toga odluci za govnare znaci pokrenuti totalnu odmazdu na govna i sve izdajnike pa nek se sele i ispisu iz knjige rodjenih u DO.
To bi bila sramota kakva se jos nije desila u istoriji,cak bi i onaj prelazak Mollera onomad u Scheisse bio mala maca.
Zaista zasto taj bauern mora sve da ima i zasto im sve ide od ruku ZASTO??!
Jebeni J........ klub u usta ih nataknem! | |
|
| |
Cone BvB
| Naslov: Re: Marco Reus Uto 29 Jul 2014 - 18:00 | |
| E ovako,ovo je jutros pisala nasa stampa. Prvi tekst je iz sportal.rs a drug isa mozzartsport.com
Vidim,nasi mediji su vec preselili Rojsa u drugi klub,ali na bildu mi nekako drugacije pise.
E sad...Jel moze meni neko detaljno da objasni sta je Bild napisao,bas ne razumem celu ovu situaciju... | |
|
| |
AndreasCaxBVB
| Naslov: Re: Marco Reus Uto 29 Jul 2014 - 18:28 | |
| Ovako je Bild napisao vest a ovi nasi sto kaze Cone vec su preselili Reusa iz BVB-a jos ovog leta.
Borba za Reusa ponovo se pokrece!
Dal ce BVB uspeti da otkupi klauzulu?
Danas startuju treninzi u Bad Ragaz/Svajcarska.Tamo je i Marco Reus(25).Igrac koji je posle duze pauze poceo sa laksim treninzima i pokusace da se sto pre pripremi za novu sezonu i povratak na teren-i iznad svega toga Dortmund ce pokusati da se izbori za njegovu buducnost!
BVB je ponudio novi ugovor u kojem bi bila izbacena izlazna klauzula i povecana plata sa 5 na 7 miliona eura godisnje.Pocetni pregovori koji su zapoceti jos pre finala kupa u Maju ostali su bez konkretnog dogovora.
Borba za Reusa se nastavlja!
Reus(ugovor do 2017)moze na leto 2015 za sumu od 35 miliona da napusti klub.
Za jednog igraca svetske klase to je presmesna suma.Top klubovi kao sto je Barcelona,Bauern ili Manchester su alarmirani!
Reusov agent Dirk Hebel kaze:"Marco je za svaki top klub vrlo trazen igrac,i to je sasvim normalno da za njim vlada toliko interesovanje.No za sada on zeli da se sto pre oporavi i vrati jos jaci na teren.Sve ostalo za sada je u sasvim drugom planu!"
BVB je totalno iskljucio eventualni odlazak Reusa pre 2015.Jedan drugi slucaj zvan Mario Goetze,koji je 2013 zbog klauzule od 37 mil.eura presao u bauern BVB zeli spreciti.
Bauernov svercer luksuznih satova Karl Heinz Rummenigge je dao izjavu u "Welt am Sontag":"Znam da je za Borussiu Dortmund jako tesko da otkupe klauzulu Reusa.Jer igrac ima veliku potraznju top klubova."
BVB menadjer Watzke je kao kontra Rummenigeu odgovorio:"Ne znam sta mu se preselilo u mislima o BVB-ali slobodan je da misli sta hoce."
Iako se Reus sa BVB identifikuje,otkup njegove klauzule bi bio jedina sansa da ovaj igrac prevremeno napusti klub i da ode put Munchena ili u neki drugi top klub. Borba je zapoceta!
Poslednji izmenio AndreasCaxBVB dana Uto 29 Jul 2014 - 19:33, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
smopiBVB
Broj poruka : 1879 Points : 6040 Reputation : 31 Datum upisa : 06.08.2013 Lokacija : Rajvosa
| Naslov: Re: Marco Reus Uto 29 Jul 2014 - 18:42 | |
| Ma ja samo sto su domaci mediji toliko debilni pa su preveli totalno netacno,ili s namjerom da imaju sto vise pregleda... Mada...previse je pria o Rojsonji,sto i nije bas dobar znak u pm. | |
|
| |
AndreasCaxBVB
| Naslov: Re: Marco Reus Uto 29 Jul 2014 - 18:51 | |
| Moram da ispravim text o izjavi Watzkea.On je izjavio kao kontru na izjavu Rummenigea pod textom:"Ne znam sta se desava u njegovoj glavi o BVB...". | |
|
| |
Becej City
Broj poruka : 2620 Points : 6759 Reputation : 13 Datum upisa : 29.07.2013 Godina : 28 Lokacija : Bečej,naravno...
| Naslov: Re: Marco Reus Uto 29 Jul 2014 - 22:10 | |
| Pa neka potpiše više taj ugovor... | |
|
| |
Osha
Broj poruka : 4331 Points : 8521 Reputation : 32 Datum upisa : 29.07.2013 Godina : 34 Lokacija : Doboj
| Naslov: Re: Marco Reus Sre 30 Jul 2014 - 11:08 | |
| Kod njega da je fkt. Echte Liebe BVB potpisao bi već davno ugovor, ili onako hoće da vidi koji ga klubovi fakat žele pa će udariti potpis na novi dugoročni ugovor za nas... nadam se samo da neće za jaranom otići, ostalo donekle i mogu podnijeti | |
|
| |
Strahinja Admin
| Naslov: Re: Marco Reus Sre 30 Jul 2014 - 12:10 | |
| ako mora da ide nek ide gde oce ako ode u fcb onda stvarno nevidim svhu BuLi jebene i jebenog fcba | |
|
| |
Cone BvB
| Naslov: Re: Marco Reus Sre 30 Jul 2014 - 14:57 | |
| Čelnici Dortmunda ne kriju: Želimo da Rojs postane ikona kluba!
"Rojs je dete kluba i srećan je što igra za Borusiji. Uprkos dobroj sezoni, odlučio je da ostane", rekao je Hans Joakim Vacke
Sportski direktor Borusije iz Dortmunda Hans Joakim Vacke rekao je ne želi da proda najboljeg fudbalera Marka Rojsa, već da hoće da ga zadrži što duže kako bi postao ikona kluba.
Za reprezentativca Nemačke zainteresovani su Mančester Junajted, Bajern, Arsenal i Barselona, ali Milioneri ne žele da pregovaraju oko njegovog odlaska. "Rojs je dete kluba i srećan je što igra za Dortmund. Uprkos dobroj sezoni, odlučio je da ostane. Nadam se da će postati ikona kluba u rodnom gradu, kako bi na kraju karijere mogao da se priseća nezaboravnih trenutaka", rekao je Vacke za sajt Gol.
Rojsu ugovor sa Milionerima ističe 2017. godine, ali ima klauzulu da na kraju sezone može da napusti klub u slučaju ponude od 35.000.000 evra. "On je igrač svetske klase. Brz je, konstantna opasnost po gol protivnika i veoma je talentovan. Marko je pravi lider", zaključio je Vacke.
Rojs je ponikao u klubu iz Dortmunda, ali nije odmah dobio šansu da igra za prvi tim, već je otišao u Borusiju iz Menhengladbaha.
U redove vicešampiona Nemačke vratio se 2012. godine, do sada je odigrao 90 utakmica i postigao 42 gola.
Standardni je nemački reprezentativac, odigrao je 21 utakmicu, ali je propustio Mundijal u Brazilu zbog povrede u poslednjem pripremnom meču protiv Jermenije.
mozzartsport.com | |
|
| |
AndreasCaxBVB
| Naslov: Re: Marco Reus Sre 30 Jul 2014 - 16:31 | |
| To je Watzke rekao jos pre par meseci,nesto tipa da ima sansu da postane legenda kluba itd.
Jbga sve je to lepo ali nazalost izgleda da pare reziraju njegov zivot.Realno on rodjeni DO trazio izlaznu klauzulu?!?Daj boze da gresim ali ja to ne bi trazio ni pod puskom uprtom u mene,meni bi bila cast i ponos da igram za taj klub a ne da idem u neke raspale kurceve klubove.
BVB nikad nije bio stabilniji,ima publiku kakvu niko na svetu nema a i grad ako nije nista spec pa jbte 30 km od Dortmunda je aerodrom pa mozes otici skoknuti gde hoces pa provesti vikend,sopingovati il sta vec jer jbte sa tolikim parama si obezbedio i 10 koleno! | |
|
| |
Cone BvB
| Naslov: Re: Marco Reus Sre 30 Jul 2014 - 21:13 | |
| Opet su se pojavile nove spekulacije u vezi Rojsa.
Naime kako oni englezi pisu,on je trebao da predje u Arsenal ali ga je povreda sprecila...
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Marco Reus | |
| |
|
| |
| Marco Reus | |
|